Zomerfeest Tinte 2023

Het Zomerfeest 2023

Op 6, 7 en 8 juli is het zomerfeest in Tinte. Zijn jullie er al klaar voor? Ook dit jaar hebben wij weer een prachtig programma samengesteld bestaande uit meer dan 40 acts, artiesten & activiteiten​

Zoals altijd kan er geparkeerd worden op loopafstand (500 m) van het feestterrein op het weiland aan de Strypseweg in Tinte.

Parkeren op loopafstand

40+ artiesten & acts

Food & Drinks

Pin & Contant

Donderdag 6 juli

15826616354acea3ac2c468e1ec42a21e72cc9aa4e

My Own Army

Met meer dan tien jaar samen muziek maken, zijn My Own Army eerbiedwaardige veteranen van de Nederlandse rockscene.

Yadayada

Yada Yada

YADA YADA is op dit moment DE HERMAN BROOD TRIBUTE BAND in Nederland.

DJ's

Rave Generators

Deze Brielse jongens hebben de laatste jaren naam gemaakt bij zowel nationaal als internationaal publiek. Met hun energieke uitstraling en knallende maar toch vrolijke beats maken ze elk feest tot een heerlijke ouderwetse rave!

Tintunes

Tintunes

Een muzikaal koor met 46 leden van uiteenlopende leeftijd. De muziek die er wordt gezongen komt voornamelijk vanaf de jaren 80 van de vorige eeuw.

Dweilorkest Volharding

De dauwtrappende Notenkrakers

Wij zijn een gezellig dweilorkest van de leeftijd van 8 tot 65 jaar, waarbij plezier en gezellig muziek maken voorop staat, en dat stralen wij tijdens onze optredens ook uit naar ons publiek. Met onze gezellige kleuren en passie voor een leuke feestelijke muziek maken wij van elk optreden een waar feest.

Theatertuin Van Voorne

Theatertuin van Voorne

Stichting TheaterTuin van Voorne geeft het (amateur) talent op Voorne-Putten een podium.

Fotocaravan

Fotocaravan

Deze caravan is omgebouwd tot stijlvolle fotocaravan waarbij alle details in de originele staat zijn gelaten. Na de fotosessie komen er aan de buitenzijde te gekke fotostrookjes uitrollen.

IMG_090

Elektruck

Van buiten een stoere oude bus, maar van binnen een digitale muziekwerkplaats. Uitgerust met moderne muziek controllers voor de aansturing van professionele muzieksoftware!

Vrijdag 7 juli

Donderelf Verhalenverteller Verteltheater

Verteltheater Donderelf

10.00 - 10.45

Muziek en verteltheater Donderelf biedt al ruim 20 jaar voorstellingen voor jong en oud, vertellingen met harpspel en liedjes, poppenkast, theater en vrolijke middeleeuwse volksmuziek.

Trafassi 764x634

Trafassi en danseressen

Trafassi is een Surinaams-Nederlandse allround-feestband rond zanger-percussionist Edgar 'Bugru' Burgos, Trafassi speelt een mengeling van Caribische stijlen, top 40-hits en eigen materiaal.

Jody Bernal

Jody Bernal Dj

Een optreden van Jody Bernal betekent swingen. Zijn energieke uitstraling, makkelijke liedjes en enthousiasme is een feest voor jong en oud!

Pexels Pixabay 461940

Tropical podium show

Een swingende herkenbare tropische/Caribische livemuziek, dans – salsa, cumbia merengue etc. Een Braziliaanse carnavalsshow!

Limbo Show

Limbo show

Een wervelende, spectaculaire, interactieve opzwepende Limbo Show.

Eddie Y Los Grasosos

Eddie y Los Grasosos

Speciaal vanuit Mexico: Eddie y Los Grasosos. Waan je voor een avond in de jaren 50 en verwacht niets minder dan Rock and Roll, Rockabilly, Surf én vooral heel veel vetkuiven en leren jekkers.

Caribean Brassband

Caribean brassband

Deze jongens beheersen de kunst van het trommelen als geen ander. Oorsprong en talent zijn hiervoor de onontbeerlijke ingrediënten. 

Straattheater B Eat

Straattheater B eat

Een swingende kook-dance performance waar het geluid kookt en de pannen dansen. Met als resultaat een heerlijk gerecht.

Fotobooth Foto Caravan Fotobelevenis 600x600

Fotocaravan

De caravan is omgebouwd tot stijlvolle foto caravan, waarbij we alle details van de caravan in de originele staat hebben gelaten. In onze fotocaravan voet het dus echt alsof je heerlijk aan het kamperen bent. Na de fotosessie komen er aan de buitenzijde te gekke fotostrookjes uitrollen

IMG_090

Elektruck

Van buiten een stoere oude bus, maar van binnen een digitale muziekwerkplaats. Uitgerust met moderne muziek controllers voor de aansturing van professionele muzieksoftware!

Zaterdag 8 juli

Webemma Heesters 2021 1

Emma Heesters

Emma Heesters is een zeer gepassioneerde singer-songwriter en maakt Engelstalige en Nederlandstalige nummers. Bekend van haar YouTube kanaal met miljoenen volgers, Beste Zangers en The Streamers!

Persfoto 2019 Mitch

Full Stage Collective

Full Stage Collective heeft maar één doel: samen met jouw gasten er een onvergetelijk feest van maken.

Thumbnail BlazeOfGlory

Blaas of Glory

Deze tributeband brengt het succes van Europe, Bon Jovi, Kiss, Van Halen, AC/DC en al die andere herrieschoppers van lang geleden terug naar het podium!

159160469 188222383104827 7575162439765697717 N

Dagorkest Voorne Putten Rozenburg

Het Dagorkest VPR is een blaasorkest, opgericht in ons eigen Tinte en ontstaan uit een samenwerking van alle muziekverenigingen op Voorne, Putten en Rozenburg. Het orkest bestaat uit geoefende blazers en slagwerkers en staat onder leiding van dirigent Robert Vorwald.

Pexels Jo Kassis 6459331

Dorps Barbecue

18:00 - 20:00

We beginnen deze zaterdag avond onder het genot van een heerlijke bbq! Tijdens de bbq zullen er verschillende acts en artiesten langskomen met een optreden. Een hapje. drankje en live muziek. Genieten!

Rodeo Surfboard E1583951689748 300x300

Kindermiddag

De hele middag allerlei activiteiten voor kinderen. Van schminken, glittertattoos en een springkussen tot de brandweerwedstrijden, verschillende kindershows en het boegsprietlopen. Je wilt dit niet missen

Kindershow

Sjaak Piraat Theater

Sjaak de Piraat is een superleuke kindervoorstelling speciaal ontwikkeld voor kinderen van 4 tot 10 jaar oud.

Download

Trieu

Trieu is ontstaan uit 3 oud-collega’s die ieder afzonderlijk een passie hebben voor muziek. Een ieder kent onze nummers en daarom is meezingen vaak onvermijdelijk en ja, dat mag!!!

Bep & Tilly Creabus

Bep & Tilly creabus

Bep & Tilly komen naar de locatie met de mooie Renault Estafette, de limited ‘crea edition’ en maken een gezellige knutselhoek rondom de bus.

Helikopter Scaled 2000x1125

Helikoptervluchten

Vlieg boven Tinte en omstreken in een helikopter. Een onvergetelijke herinnering!

Theatertuin Van Voorne

Theatertuin van Voorne

Stichting TheaterTuin van Voorne geeft het (amateur) talent op Voorne-Putten een podium.

Fotobooth Foto Caravan Fotobelevenis 600x600

Fotocaravan

Deze caravan is omgebouwd tot stijlvolle fotocaravan waarbij alle details in de originele staat zijn gelaten. Na de fotosessie komen er aan de buitenzijde te gekke fotostrookjes uitrollen.

Boek je overnachting op:

KEMPING TINTE

Wil je extra lang genieten van het Zomerfeest en je geen zorgen maken over hoe je thuis moet komen? Boek dan nu een plek op onze enige echte festival camping "Kemping Tinte".