Loading

Kemping Tinte 2024

Kemping Tinte 2024

Burning Moluk

Op 4, 5 en 6 juli is het Zomerfeest in Tinte. Ook dit jaar kan je weer het ultieme feestgevoel bereiken door het feest te combineren met de Kemping. Je kan hier naartoe rollen vanaf het feestterrein. Zo je tent, camper of caravan in.

En omdat het dit jaar er heet aan toe gaat met het feest op dezelfde wei, hebben wij een burning moluk.
Dus wil je feesten maar niet opbranden, boek dan je overnachting op de wei.

Vurige groet

Lodderlandsedijk, Tinte

Naast het feestterrein.

Bereikbaarheid

LET OP: de Kemping is enkel beschikbaar voor laden en lossen. parkeren kan aan de Strypseweg in Tinte.

Openingstijden

Donderdag 4 juli vanaf 12:00 uur tot zondag 7 juli 12:00 uur

Iedereen is welkom!

Kom weer genieten van de leuke avonden bij het kampvuur, de heerlijke bbq, speciaal voor de Kemping gasten en dat het weer als vanouds gezellig zal gaan worden!

Jong en oud, al eerder geweest of voor de eerste keer. Iedereen is van harte welkom. Gasten onder de 18 jaar echter alleen onder begeleiding van een volwassene.

Natuurlijk gelden op er ook nog andere regels, deze zijn opgenomen in het kemping reglement. Het reglement is nagenoeg gelijk aan vorig jaar. Ben je voor het eerst en heb je vragen over wat wel en niet is toegestaan? Informeer dan bij je boeking hierover.

De Kemping wordt net als het Zomerfeest geheel gerund door vrijwilligers. Lijkt het jou leuk om hierbij te helpen of heb je leuke ideeën voor de Kemping? Dan horen wij dat graag via dit contactformulier.

Ontbijtservice

Elke ochtend kun je tegen betaling gebruik maken van een heerlijk katerontbijt met o.a. eieren met spek, vers fruit, verse broodjes, koffie & thee en allerhande beleg.
Het ontbijt kun je direct mee bestellen bij je ticket. Let wel op, neem je eigen bord, beker en bestek mee.

Barbecue

Op vrijdagavond is vanaf 17:00 uur, tegen betaling, een heerlijke bbq speciaal voor de Kempinggasten. Kaarten hiervoor kun je ook tegelijkertijd met je ticket bestellen. Tickets kopen kan tot donderdag 6 juli 20:00 uur.

Belangrijk om te weten

  • Er zijn kempingplaatsen voor tenten, caravans en campers.
  • Het sanitair bestaat uit toiletten en wasbakken.
  • Stromend water op een centrale plek.
  • Kempingbeheer, inclusief toezicht in de nachtelijke uren.
  • Een kempingovernachting kan je uitsluitend boeken in combinatie met een geldige toegangskaart voor het Zomerfeest Tinte 2024
  • LET OP: Het aantal kempingplaatsen is gelimiteerd dus VOL =VOL.
  • Er is een centrale plek waar de kempinggasten elkaar kunnen ontmoeten en waar activiteiten voor en door de kempinggasten worden georganiseerd (kampvuur als het weer het toelaat en/of akoestische optredens). Uiteraard houden we hierbij rekening met degenen die willen slapen en alles in overeenstemming met de dan geldende regels.
  • Het idee van de kemping is “Back to Basic” en dat we het met elkaar gezellig maken. Er is geen Kempingwinkel. Voor inkopen ben je aangewezen op de omliggende dorpen/steden.
  • Tijdens de openingsuren van het feestterrein zijn daar diverse mogelijkheden om te eten en drinken.
Shopping Basket