Toegangskaarten
Zomerfeest 2019

Voor de inwoners van het ‘kaartgebied’ Tinte stellen wij twee sets gratis toegangskaarten, per bewoond adres, voor het Zomerfeest 2019! Vergeet niet het toegestuurde formulier en uw legitimatiebewijs mee te nemen.

Ophaaldagen:

  • Woensdag 15 mei tussen 19:30 en 20:30 uur
  • Woensdag 29 mei tussen 19:30 en 20:30 uur 

..................................................

Voorwaarden:

Het formulier met barcode is geldig voor het genoemde adres (onderaan het formulier) dat is ingeschreven bij Gemeente Westvoorne en ouder zijn dan 12 jaar. 

Na 29 mei 2019 worden er geen gratis toegangskaarten meer verstrekt op het vertoon van het formulier. U heeft dan geen recht meer op gratis toegangskaarten.

Zomerfeest Tinte Facebook

VRIJWILLIGER

Wordt een Tinte Topper!

Voor de Rommelmarkt

Elk jaar hebben wij vrijwilligers nodig om rommelmarkt spullen op te halen, te sorteren en natuurlijk te verkopen. De opbrengst hiervan wordt volledig gebruikt voor het Zomerfeest! Gegarandeerd een leuke periode om te helpen EN hierdoor een mooi Zomerfeest te beleven!

Voor het Zomerfeest

De eerste week van juli staat in het teken van het Zomerfeest. Als vrijwilliger help je mee met allerlei uiteenlopende taken. Denk aan het opbouwen van de podia en tenten, helpen op de kindermiddag of het versieren van het feestterrein. Er is voor iedereen iets te doen en het is altijd heel gezellig!

Sint & Kerst

Rond het einde van het jaar komt natuurlijk Sinterklaas aan. Hier wordt een spetterende kinderdag voor georganiseerd. Ook met kerst staat gezelligheid voorop en vieren we een heerlijke kerstborrel met z'n allen. Uiteraard kan dit alleen maar plaatsvinden dankzij de inzet van onze vrijwilligers.

Vrijwilliger worden?
Vul het contactformulier in naar ‘Medewerkers’.