Aanmelden als vrijwilliger bij het zomerfeest

Om het zomerfeest weer tot een groot succes te kunnen maken, hebben wij natuurlijk ook jullie hulp nodig. Daarom kun je je vanaf nu weer aanmelden als vrijwilliger voor het opbouwen en afbreken van het zomerfeest. 
 
 

Voor de inwoners van het ‘kaartgebied’ Tinte stellen wij twee sets gratis toegangskaarten beschikbaar, per bewoond adres, voor het Zomerfeest 2024!  Vergeet niet uw legitimatiebewijs mee te nemen.

Ophaaldagen:

  • Zaterdag 30 maart tijdens de rommelmarkt
  • Woensdag 15 mei tussen 19:30 en 20:30 uur 
  • Woensdag 29 mei tussen 19:30 en 20:30 uur 

Voorwaarden:

Na 29 mei 2024 worden er geen gratis toegangskaarten meer verstrekt. U heeft dan geen recht meer op gratis toegangskaarten.

Zomerfeest Tinte Facebook

VRIJWILLIGER

Wordt een Tinte Topper!

Voor de Rommelmarkt

Elk jaar hebben wij vrijwilligers nodig om rommelmarkt spullen op te halen, te sorteren en natuurlijk te verkopen. De opbrengst hiervan wordt volledig gebruikt voor het Zomerfeest! Gegarandeerd een leuke periode om te helpen EN hierdoor een mooi Zomerfeest te beleven!

Voor het Zomerfeest

De eerste week van juli staat in het teken van het Zomerfeest. Als vrijwilliger help je mee met allerlei uiteenlopende taken. Denk aan het opbouwen van de podia en tenten, helpen op de kindermiddag of het versieren van het feestterrein. Er is voor iedereen iets te doen en het is altijd heel gezellig!

Sint & Kerst

Rond het einde van het jaar komt natuurlijk Sinterklaas aan. Hier wordt een spetterende kinderdag voor georganiseerd. Ook met kerst staat gezelligheid voorop en vieren we een heerlijke kerstborrel met z'n allen. Uiteraard kan dit alleen maar plaatsvinden dankzij de inzet van onze vrijwilligers.

Vrijwilliger worden?
Vul het contactformulier in naar ‘Medewerkers’.