Hoor wie klopt daar...

Zaterdag 23 november is Sinterklaas met zijn pieten aangekomen in Tinte. Ze zouden dit jaar via een luchtballon aankomen maar dit is helaas niet gelukt. Wegwijspiet zat namelijk alleen maar te gamen op zijn telefoon in plaats van te navigeren. Ze zijn neergestort bij boer Blok op het land. Hij heeft ze geholpen en met de luchtballon over de kar heen gespannen zijn ze goed en wel aangekomen bij de Molik.

Sinterklaas was de telefoontjes en de online spelletjes helemaal beu dus had hij besloten om ouderwets gezellige spelletjes te gaan spelen. Zo kon je samen met de pieten Ozosnel-prikje spelen, koeien melken, pepernoten gooien door de schoorsteen, kruidnootsjoelen en nog veel meer.

Aan het einde van de middag hebben de kinderen een belangrijke les geleerd. Namelijk; samen spelen is veel leuker dan spelletjes op de telefoon. Ze kregen allemaal nog een cadeautje en toen gingen Sinterklaas en de pieten weer op pad. Het was een geslaagde middag!

IMG 5588 Min

Jingle bells, jingle bells..

Op zaterdag 14 december om 19:00 uur zullen wij de lichtjes van de kerstboom officieel ontsteken. Wij willen u hierbij van harte uitnodigen. Zoals gewoonlijk zullen wij zorgen voor: warme chocolademelk met slagroom, een lekkere glühwein en gezellige muziek van Dagorkest Voorne Putten Rozenburg!

Kinderen kunnen een mooie Kerstkleurplaat inkleuren en deze inleveren op zaterdag 14 december om 19:00 uur. Deze wordt opgehangen in de kerststal en dan krijg je een leuk cadeautje! 

De kleurplaat is via onderstaande knop te downloaden!

IMG 20181215 193133 Min
IMG 20181215 190936 Min
Shopping Basket