‘Heel Tinte Bakt’ met Sint en pieten

Lieve jongens en meisjes,

Jullie moeten nog even geduld hebben, maar dan komen Sinterklaas en de pieten weer naar Tinte! De intocht is op zaterdagmiddag 20 november om 13:30 uur bij de Molik aan de Colinslandsedijk.

Hoe zullen Sinterklaas en de pieten arriveren? Je weet het maar nooit met die pieten, maar zelf zeggen ze dat ze er dit jaar iets heel moois (of is het lekkers?) van hebben gebakken.

Vanaf de Molik gaat de optocht naar Ons Tintestein voor het Sinterklaasfeest.

Daar is een Meet & Greet met Sinterklaas en kunnen jullie je tekening afgeven, iets aan hem vertellen, een liedje zingen, etc. Daarna gaan jullie aan de slag met de pieten en duurt het vast niet lang voordat ‘heel Tinte bakt’. Dat komt dus vast voor de bakker! Het feest duurt tot 16:00 uur.

Sinterklaas hoopt dat jullie allemaal komen 20 november. Als je van knutselen houdt, maak dan een mooie Sint– of Pietenmuts met je naam erop en zet die op. Of plak een leuke sticker met je naam op je shirt. Dat is voor de Pieten erg handig, want Sinterklaas kent al jullie namen wel, maar de Pieten zijn nogal vergeetachtig.

Hartelijke pepernotengroetjes,

Sinterklaas en de pieten

Let op:

Bij de ingang van Ons Tintestein zal een controle plaatsvinden op corona toegangsbewijzen voor iedereen van 13 jaar en ouder. Vanaf 14 jaar is het tonen van een ID-bewijs daarbij ook verplicht.

Omdat we het lokaal in Ons Tintestein volledig nodig hebben voor kinderen, kan er maximaal één begeleider per gezin mee naar binnen voor de Meet & Greet met Sinterklaas. De overige mensen kunnen in een apart lokaal via een scherm alles live volgen.

IMG 5588 Min

Jingle bells, jingle bells..

Meer informatie over de kerstviering 2021 volgt binnenkort!

IMG 20181215 193133 Min
IMG 20181215 190936 Min
Shopping Basket