Op 3 t/m 7 juli stond Tinte in het teken van het Zomerfeest. Voor het 30ste jaar op rij was het een groot succes!

 

Woensdag

Op woensdagmiddag trapten we af met de seniorenmiddag. Een mooie opkomst en leuke artiesten waaronder Johnny Valentino en het Dagorkest. Het programma liep over in een heerlijke bbq. Het weer was iets wat koud maar dat mocht de pret niet drukken.

Deze avond zijn de winnaars van de Molûkken bekend gemaakt. Je kunt de Molûkken HIER bekijken!

Volgend jaar zullen we het Zomerfeest ook aftrappen met een gezellige bbq!

Donderdag

Donderdag stond zoals ieder jaar in het teken van de Local Heroes. Bands als Profiler, Het Dijkt, The Policed en Pearl Ten kwamen de menigte vermaken. En hoe, wat een geslaagde avond met gezellige mensen, toffe artiesten en lekkere drankjes!

Vrijdag

De dag begon met de peuterochtend. Een grote opkomst voor de peutervoorstelling ‘Tijgertje is jarig!’. Er werden ijsjes uitgedeeld en iedereen heeft genoten.

Terwijl de avond op gang kwam werd de feestwei drukker en drukker. Het bier werd rijkelijk gevloeid en bands als Mooi Wark, Royal Hilbilly Club en Stringcaster zetten de tent op zijn kop. Over het terrein liepen de prachtige Can Can Girls en de bijzondere struisvogels van Teatro Pavana. Een geslaagde 3e avond!

Zaterdagmiddag & -avond

De drukbezochte kindermiddag was een groot succes. Er was veel te doen en zelfs de regen mocht de pret niet drukken. Kinderen konden ponyrijden, peutergymmen met ODI, instrumenten bespelen met Volharding, schminken, glittertattoos zetten of springen op het springkussen. Daarnaast konden ze een schilderij maken met een paintball pistool, meedoen met de workshop ‘Trommelen op rommel’ of natuurlijk meedoen aan de brandweerwedstrijden en het boegsprietlopen!

Het avondprogramma begon gelijk goed met Old Chevy en Full Stage Collective. De bezoekers bleven binnen stromen en de tent stond snel vol voor de hoofdact van de avond: MAAN. Een swingende en spetterende show. Ook Unknown Suspects waren een daverend succes vanuit de oude Russische Heli. Om 00:00 uur keek je je ogen uit door de Arial Tissue Act in de grote tent. Al met al een erg geslaagde avond vol leuke acts, bands en verrassingen!