WhatsApp Image 2019-04-18 at 00.17.26

Het Oldtimer Spektakel

10:00 – 16:30 uur

Op zaterdag 6 juli pakt Tinte groots uit met een heus Oldtimer Spektakel. Het Zomerfeest Tinte bestaat 30 jaar en dit jubileum willen we graag vieren met diverse oldtimer voertuigen clubs van het hele eiland.

Zo zal Historische Voertuigen Voorne Putten (H.V.V.P.) in de middag aanwezig zijn met een tiental voertuigen. Voordat de club aankomt op het Zomerfeest terrein, zal de club een rondrit doen o.a. over Voorne-Putten.

Daarnaast zal de Oude Trekkerclub Voorne & Putten de gehele dag aanwezig zijn. Met diverse oude trekkers zullen zij het Zomerfeest terrein vullen. Van John Deere tot Porsche trekkers, je vind ze allemaal tijdens het Oldtimer Spektakel.

Liefhebbers van tweewielers kunnen hun hart ook ophalen. Er zullen drie clubs aanwezig zijn met moderne en oude motoren en brommers. Motorclub Oudenhoorn zal een tour maken over VoornePutten waarna ze op het Zomerfeest terrein arriveren. Tevens zal de Westvoornse brommer oldtimerclub aanwezig zijn met brommers en fietsen met hulpmotoren.

Roodhart zal langskomen met diverse moderne Harley – Davidsons en andere brullende motoren.

Ben je een echte liefhebber van oude voertuigen, kom dan gezellig langs op ons Oldtimer Spektakel. Tussen 10:00 uur en 16:30 uur is er van alles te zien. De toegang is gratis.

Op het feestterrein is beperkt ruimte Het is niet toegestaan om op eigen initiatief met een eigen voertuig naar het Oldtimer Spektakel te komen. Wil je toch graag langskomen? Meld je dan aan via bovengenoemde clubs.

Comments are closed.