Zaterdag

Zaterdag 7 juli 2018
Zaterdag is er een doorlopend programma. Neem je toegangskaartje 's middags al mee dan hoef je tussendoor niet naar huis om dit alsnog op te halen! 

Middagprogramma Muziek en Kinderactiviteiten  | Gratis toegang

Muziek
Dagorkest VPR
  I
15:00 - 16:00 uur
Westcoast Jazz Band 
I 16:00 -17:00 uur

The Amazing Stroopwafels I 17:00 - 18:30 uur 
The Mad Renegades I 19:00 - 20:00 uur 

Kinderprogramma 
Jeugdbrandweerwedstrijden I 13:00 -15:00 uur
Pony rijden 'Stal Flicka' I 13:00 - 17:00 uur
Schminken 
I 13:00 - 17:00 uur
Springkussen I 13:00 - 17:00 uur
Voorstelling 'Arie Safari'  I 15:00 - 15:45 uur
Reptielenshow  I 15:45 - 16:30 uur

Sprietlopen 
I 16:15 - 18:00 uur
Net als voorgaande jaren wordt er opnieuw een parcours uitgezet over de watering heen. IEDEREEN mag zich hiervoor inschrijven, het is voor jong en oud! Wie haalt droog de overkant?? 


Avondprogramma | Entree voorverkoop € 15,- (aan de kassa € 20,-) 


GROTE TENT

Liptease Big Band I 22:00 - 23:15 uur
Zoet en zuiver, maar ook pittig als een oogappeltje. Stoer, stug en geolied als een V8 Blok. De niet te evenaren live performance die de suikerspinnen en vetkuiven van Liptease weten neer te zetten, is bekend bij velen. Mede bekend van het televisieprogramma Holland’s Got Talent heeft Liptease laten zien dat door een mix van “gewone” analoge instrumenten de livemuziek van Liptease puur en uitdagend is.
Bekijk de website van Liptease Big Band.

DareDevils I 00:15 - 01:45 uur
Een donderslag bij heldere hemel! Daredevils knalt door de geluidsbarrière en laat daarbij een spoor van confetti, lege glazen en voldoening achter. Bereid je voor op een muzikale blikseminslag van astronomische proporties, waarbij classics en gewaagde actuele hits in elkaar versmelten. Zet je schrap, bestel zoveel mogelijk drank en zoek dekking: er is een duivelse tornado in aantocht!
Bekijk de website van DareDevills.


STC PODIUM

Paul Childers I 20:30 - 22:00 uur
Een muziekale mix tussen Pop, R&B en Soul. Paul Childers vindt een manier om muziekstijlen te combineren tot een heel nieuw level. Hij breekt alle regels op een geweldige en waanzinnige manier! Zaterdagavond zal hij op het STC Podium in tinte komen optreden. 
Bekijjk de website van Paul Childers. 


The Royal Hounds I 00:30 - 02:00 uur
De Royal Hounds speelden voor het eerst samen in 2010. Daarna begon de muziekale reis van bandleden Hinds, Lee en Billingsley. Ze stellen unieke liveshows samen en raken nooit uitgespeeld op de verschillende podia. 
Naar de website van The Royal Hounds.


 

PAGODE TENT

Unknown Suspects 
Naast het feestelijk aankleden van het terrein en de entree verzorgen de Unknown Suspects ook een spetterend DJ optreden. FEESTTERREIN

The Rolling Beatmachine I 21:00 - 23:00 uur
Funk, Soul, Dance and Good Times. Met al meer dan 700 optredens door verschillende landen in Europa is The Rolling Beatmachine een echte sfeermaker. Kom ze bekijken op de zaterdagavond en sing your heart out!
Naar de website van The Rolling Beatmachine.


Muzikale Smid - Straatheater
Als smid hield hij zijn dorp al vaak voor de gek of joeg ze de stuipen op het lijf. Soms sloegen de vlammen metershoog uit z’n smederij dan weer liep hij rennend over straat met een raar apparaat achter zich aan. Ook in het dorpshuis verraste hij z'n dorpsgenoten muzikaal. Toen hij jaren geleden ontdekte dat hij zijn smid-skills kon combineren met z'n muziek en theatrale uitstraling, was een nieuwe artiest geboren.


Fotobelevenis I Gehele avond
Om herinneringen vast te leggen komt er uiteraard een photobooth! Say cheese!

Klik hier voor het complete tijdschema

Houdt de website in de gaten voor updates!