Vrijdag

Vrijdag 6 juli 2018  'Soul en Funk'
Peuterochtend | gratis toegang
Avondprogramma
 | Entree voorverkoop € 15,- (aan de kassa € 20,-)  PEUTEROCHTEND |
Gratis toegang

Peutervoorstelling Ollie Trollie en Mannetje Lampenkap I 10:00 uur (duur +/- 45 minuten)
Ollie Trollie komt graag bij zijn lieve oma Hillie Trol en vraagt haar iedere keer het het verhaal over Mannetje Lampenkap voor te lezen. Over Mannetje Lampenkap die op een dag alle lampjes pikte. 'Bestaat hij echt?' vraagt Ollie. En dan verdwijnt het lampje van oma. Kan zij Ollie nu nooit meer voorlezen? Ollie gaat op zoek. Op zoek naar het verdwenen lampje en... Mannetje Lampenkap. Onderweg ontmoet hij de kleurrijke figuren Vleermuis Vlerk, Glitter Glimworm en kapitein Blauwbaard
Bekijk de website.

LET OP: er is beperkte parkeermogelijkheid op het Zomerfeestterrein. GROTE TENT

SOUL I 21:00 - 22:30 uur
SOUL is een hete stomende trein die je terugbrengt naar het gouden tijdperk van 'The Sweet Soul Music'. Groove, slick moves en het authentieke geluid van verschillende soul legendes. Stilstaan is geen optie!
Bekijk de website van SOUL. 


Sven Hammond I 23:00 - 00:15 uur
De groep rondom Hammondorgel virtuoos Sven Figee maakt grote stappen. Met hun nieuwe album IV maakt de band dan ook een echt statement. Op IV is de sound rauw, direct en met pit. Op de vrijdagavond zijn deze band te vinden op het grote podium! 
Bekijk de website van Sven Hammond.


DJ Gerard Ekdom  I 00:15 - 01:30 uur
Gerard Ekdom is presentator en radio DJ. Hij is een echte artiest. Op spontane manier spreekt hij elke doelgroep aan. Met zijn kennis over muziek draait hij de meest unieke platen. Hij leid je moeiteloos door alle hits heen. Als dat geen feestje wordt! 
Bekijk de website van Gerard Ekdom.STC PODIUM

Donkey Fonk I 21:45 - 23:00 uur
Een afwisseling tussen Funk, Soul, Dans & Pop. Donkey Fonk is een beleving op het podium en een feest voor oren en ogen.
Bekijk de website van Donkey Fonk. 


Funky Fools I 00:30 - 02:00 uur
Funky Fools begon in 2013 met het uiten van hun passie voor James Brown's muziek. Waar de band begon met z'n vieren zijn ze nu met 12 man. Ze treden op door hele het land. Vrijdagavond staat deze succesvolle Funk Machine bij ons in Tinte.
Bekijk website van Funky Fools.


 

FEESTTERREIN

Elektruck I Gehele avond
Bij iedereen inmiddels wel bekend, De Elektruck. De Elektruck is een voormalige stadsbus omgebouwd tot een digitale werkplaats. In tweetallen kan er geëxperimenteerd worden met vele vormen van elektronische muziek en de bewerking daarvan. 
Bekijk de website van Elektruck. 


Fotobelevenis I Gehele avond
Om herinneringen vast te leggen komt er uiteraard een photobooth! Say cheese!
Bekijk de website van Fotobelevenis.

Klik hier voor het complete tijdschema

Houdt de website in de gaten voor updates!