Winkel Tinte

Samen met de buurtwinkelcommissie en het bestuur is gesproken over de succesvolle rommelmarkt en doorstart van onze winkel. Diverse zaken hebben wij tegen het licht gehouden. De uiteindelijke opbrengst van de buurtwinkel een mooi bedrag- en tezamen met de opbrengst van de rommelmarkt mochten wij een totaal opbrengst noteren van €24.000,-. Nogmaals dank voor jullie enorme inzet, hier gaan we natuurlijk veel leuke dingen van kunnen organiseren.

In de voorbereidingen van de winkel, bedachten wij dat een doorstart na de rommelmarkt (1x per maand) mogelijk kan zijn. Echter direct na de rommelmarkt bleek dat er zoveel spullen zijn verkocht, dat er helaas niet voldoende mooie artikelen zijn overgebleven om deze mooie ruimte te kunnen vullen.

Een alternatief is tevens besproken om de winkel vanaf februari weer te openen. Er zullen immers vanaf januari weer diverse spullen binnenkomen tijdens de ophaaldagen voor de rommelmarkt in april. Met in het achterhoofd dat we dan spreken over slechts enkele openingsdagen (tot aan de rommelmarkt) is het besluit genomen om de winkel niet meer te openen en de ruimte voorlopig slechts te gebruiken voor opslag.

Kringloopwinkel (4)

Spullen aanmelden?

Wil je spullen aanmelden voor in de winkel? Mail dan naar rommelmarkttinte@gmail.com!

Ben je vrijwilliger bij Stichting Tinte 400 en wil je je aanmelden om te helpen bij een van onze activiteiten?

 Wil je graag vrijwilliger worden om te helpen met de evenementen in Tinte?