Vrijdag 2018

Vrijdag 5 juli 2019  'Boerenrock'
Peuterochtend 
G
RATIS toegang
Avondprogramma
 | 
Entree voorverkoop € 20,- (aan de kassa € 25,-) 


PEUTEROCHTEND | 
Gratis toegang

Peutervoorstelling Tijger is Jarig I 10:00 uur (duur +/- 45 minuten)

LET OP: er is beperkte parkeermogelijkheid op het Zomerfeestterrein. GROTE TENT

Royal Hillbilly Club I 21:00 - 22:15uur

Deze vrijgevochten outlaws komen met maar één doel en dat is om iedere feesttent, festival en club naar z’n grootje te spelen. Hits van alle soorten, maten en genres vliegen je om de oren, kruidig gemarineerd met een flinke saus Hillbilly country en honky-tonk. Deze op hol geslagen stoomtrein komt met de snelheid van de bliksem je kant op en neemt een lading vol feest en plezier voor iedereen met zich mee!

Bekijk de website van Royal Hillbilly Club. 


Qmusic DJ Bas van Nimwegen I 22:15 - 23:15 uur & 00:00 - 00:30 uur


Mooi Wark I 00:15 - 00:00 uur & 00:30 - 01:15 uur

De band is opgericht in 1992 en bestaat nu uit Bert Koops (leadzang en gitaar), William Bossong (basgitaar), Arnold Kuik (gitaar) en Dennis Hendriks (drum). Bij de optredens van Mooi Wark draait het vooral om improvisatie en interactie met het publiek, hierdoor is elk optreden anders. Het repertoire tijdens optredens bestaat  uit veel vrolijke nummers, waarvan grotendeels rock-'n-roll.

Bekijk de website van Mooi Wark.STC PODIUM

Stringcaster I 20:15 - 21:00 uur & 22:15 - 23:00 uur

Vijf mannen met snaarinstrumenten, drums en een mondharmonica. Doorgewinterde muzikanten met roots in de blues, rockabilly, Irish folk en country. In Europa van festivals als Zwarte Cross (NL) tot aan Festival Country de Mirande (F) met 300.000 bezoekers. Een van de weinige niet-Amerikaanse bands die door de CMA (Country Music Association) uitgenodigd is om op het CMA Live Festival in Nashville, Tennessee in de U.S.A. te komen spelen (2015). Speelden onder andere samen met James Burton, Rocky Burnette, Paul Burlison, Albert Lee en Jim Weider. De muziek is een mengeling van bluegrass, rockabilly, country, folk en hillbilly. Met stuwende mondharmonica, pickin' resonator gitaar, 5-string banjo, highoctane mandoline, strumming rhythm gitaar, strakke drums en driving bass wordt een eigen sound neergezet.

Bekijk de website van Stringcaster. 


Jick Munro & The Amazing Laserbeams I 01:15 - 02:00 uur


FEESTTERREIN

Elektruck I Gehele avond
Bij iedereen inmiddels wel bekend, De Elektruck. De Elektruck is een voormalige stadsbus omgebouwd tot een digitale werkplaats. In tweetallen kan er geëxperimenteerd worden met vele vormen van elektronische muziek en de bewerking daarvan. 
Bekijk de website van Elektruck. 


Klik hier voor het complete tijdschema