Donderdag Zomerfeest 2018

Donderdag 4 juli 2019  'Local Heroes'
Avondprogramma
 | Entree GRATIS


GROTE TENT

Popkoor Tintunes I 20:30 - 21:15 uur 

Popkoor Tintunes is een koor dat in 2010 in Tinte werd opgericht. De circa 60 zangeressen en zangers van het koor vinden het heerlijk om te zingen en stralen dat ook uit. Elke donderdagavond komen de leden samen in het verenigingsgebouw in Tinte om te repeteren. Ze vallen op door hun enthousiasme en ambitie om zich meer te perfectioneren.

Bekijk de website van de Tintunes.


Het Dijkt I 22:15 - 23:15 uur

Het Dijkt staat voor een knallend optreden met nummers van De Dijk. Het zijn niet per sé de bekendste nummers die worden gespeeld. Maar ze swingen altijd, dat is het criterium. En eigenwijs als ze zijn, gieten ze hun eigen sausje over de muziek: niet naspelen van, maar spelen met de muziek van De Dijk. Het moet dijken. En als Het Dijkt, dan dijkt het goed.

Bekijk de website van Het Dijkt.


The Policed  I 00:00 - 01:00 uur

Begin jaren tachtig was The Police de populairste band ter wereld. Met een totaal vernieuwende visie op pop en punk, melodie en ritme wisten Sting, Andy Summers en Stewart Copeland binnen korte tijd de wereld te veroveren. Iedereen die begin jaren tachtig een tiener was herinnert zich nog de impact van hun eerste platen Outlandos d’Amour, Regatta de Blanc en die eerste indrukwekkende singles; Roxanne, Can’t Stand Losing You, So Lonely, Message in a Bottle en zo voort… 
Het is inmiddels meer dan tien jaar geleden dat The Police hun 2007/2008 ‘reunion tour’ afrondde. Tributeband The Policed brengt nu iets van die energie, muzikaliteit en dynamiek terug op het podium. Drie liefhebbers, drie muzikanten.

Bekijk de website van IN The Policed STC PODIUM

Profiler I 21:15 - 22:15 uur

Profiler speelt swingende rocknummers van de seventies tot en met de zeros. Profiler is eind jaren ´90 van de vorige eeuw opgericht en bestaat uit 6 ervaren maar vooral enthousiaste muzikanten. Veel topbands en topartiesten staan op hun setlist. Van Pink Floyd tot Kings Of Leon, van U2 tot Red Hot Chili Peppers, van Anouk tot Fleetwood Mac en ga zo maar door. Ook een Nederlandstalig rockblokje ontbreekt niet.

Bekijk de website van Profiler.


Pearl Ten I 23:15 - 00:00  uur

In het voorjaar van 2015 sloegen 5 enthousiaste, ervaren Westlandse muzikanten de handen ineen, om hun liefde te verklaren aan een van de meest toonaangevende rockbands van de jaren negentig: Pearl Jam. Een hele generatie jonge rockfans groeide destijds op met o.a. de hits Alive, Jeremy en Black. Onder de noemer Pearl Ten wordt door zanger Herman de Kok, gitaristen Edwin van der Wel en Rob Oosterom, bassist Martijn van de Wetering en drummer Joram Dijkman een spetterend eerbetoon gebracht aan de grootste knallers van de eerste drie albums van het gezelschap uit Seattle.

Bekijk de website van Pearl Ten.  


Daizybell I 01:00 - 02:00 uur

DaizyBell is een pop rock coverband die voornamelijk nummers uit de jaren 70, 80 en 90 van de vorige eeuw onderhanden nemen en daar een eigentijdse versie van uitvoeren. De band is begin 2013 opgericht door een paar oude vrienden die in het verleden al een muzikale connectie met elkaar hadden. Aangezien ‘het bloed kruipt waar het niet gaan kan’, besloten zij weer wat op te zetten.

Bekijk de website van Daizybell.


FEESTTERREIN

Elektruck I Gehele avond
Bij iedereen inmiddels wel bekend, De Elektruck. De Elektruck is een voormalige stadsbus omgebouwd tot een digitale werkplaats. In tweetallen kan er geëxperimenteerd worden met vele vormen van elektronische muziek en de bewerking daarvan. 

Bekijk de website van Elektruck. 


Klik hier voor het complete tijdschema