Donderdag Zomerfeest 2018

Donderdag 5 juli 2018  'Local Heroes'
Avondprogramma
 | Entree voorverkoop € 10,- (aan de kassa € 15,-)  


GROTE TENT

DJ Raymond I 20:30 - 21:30  uur & 22.30 - 23:30 uur 
DJ Raymond Bezemer zal de avond in de grote tent gaan openen. Dat wordt met de voetjes van de vloer!Lizzy V & Band
 
I 21:
30 - 22:30 uur
Lizzy V is een jonge singer songwriter uit Rockanje. Ze won Gigstarter Artiest van het Jaar en treed regelmatig op met grote namen uit de muziekwereld. In 2017 had ze ruim 100 optredens over de hele wereld.  Gevoel overbrengen, of dit nou blij, geïnspireerd of verdrietig is, is waar Lizzy voor staat. Haar nummers zijn catchy en blijven snel in je hoofd hangen. Donderdagavond is ze in Tinte waar ze haar talent, passie en positiviteit komt laten zien op het grote podium!
Bekijk de website van Lizzy V.IN THE NAME OF 
 
I 23:30 - 01:00 uur
In the Name of is een coverband van de U2. Zij spelen vol passie de geweldige nummer en bij elk optreden treden ze op alsof het de laatste keer is. In 2017 hebben ze The Clash of the Cover Bands Award gewonnen. Met wereldhits en hun jarenlange ervaring zullen zij donderdagavond een spetterende show verzorgen in de grote tent!
Bekijk de website van IN THE NAME OF. 
STC PODIUM


Popkoor Tintunes
 I 20:30 - 21:30 uur

Popkoor Tintunes is een jong koor dat in 2010 in Tinte (Gemeente Westvoorne) werd opgericht. Naast succesnummers, zoals ‘She is always a woman to me’ van Billy Joel, ‘Rolling in the deep’ van Adèle en ‘Fragile’ van Sting omvat het repertoire klassiekers als ‘Ain’t no mountain high enough’ en ‘I will survive’ en bovendien een Nederlandstalig programma waaronder 'Schouder aan schouder' en 'Laat me'.
Bekijk de website van Popkoor Tintunes.My Own Army
 I 22:30 - 23:30  uur
My Own Army is een Alternative-Indie rock band uit Rotterdam. De band bestaat al sinds 2008 en heeft meerdere albums uitgebracht. Dit jaar zijn ze vollop bezig met het maken van nieuwe nummers die ze zullen spelen op het Zomerfeest!
Bekijk de website van My Own Army.  DJ Ferry Koestering
 I 23:45 - 01:30 uur
Ferry Koestering is een zingende DJ met meer dan 15 jaar ervaring. Niemand kan stil staan wanneer hij aan het optreden is. Een Nederlandstalige feestavond vol gezelligheid, entertainment en bekende Nederlandstalige klanken. Als dat geen feestje wordt!
Bekijk de website van DJ Ferry Koestering. 
PAGODE TENT


SpaceBar
 
I 21:45 - 22:30 uur
Graag stellen wij je voor aan de reizigers van Starship Spacebar. Spacebar is een band die zich laat inspireren door onder andere Nirvana, Led Zeppelin, Frank Zappa, The Doors en Johnny Cash. Hun vijftig-jarige missie: nieuwe akkoorden ontdekken, op zoek naar nieuwe riffs en 'to boldly go, where no man has gone before’.
Bekijk de website van SpaceBar. 


 

FEESTTERREIN

Elektruck I Gehele avond
Bij iedereen inmiddels wel bekend, De Elektruck. De Elektruck is een voormalige stadsbus omgebouwd tot een digitale werkplaats. In tweetallen kan er geëxperimenteerd worden met vele vormen van elektronische muziek en de bewerking daarvan. 
Bekijk de website van Elektruck. Toon Polygoon
 
I 20:30 - 00:00 uur
Toon Polygoon is een ware belevenis om te zien. Met zijn grammofoonplaten laat hij iedereen dansen op nostalgische nummers!
Bekijk de website van Toon Polygoon. Fotobelevenis I Gehele avond
Om herinneringen vast te leggen komt er uiteraard een photobooth! Say cheese!
Bekijk de website van Fotobelevenis.

Klik hier voor het complete tijdschema

Houdt de website in de gaten voor updates!