Kemping Tinte

TINTATION WEILAND 2019
Burning Molûk

Ervaar het ultieme feestgevoel en combineer het Zomerfeest Tinte 2019 met een verblijf op de kemping schuin tegenover het feestterrein. Vanaf het feestterrein rol je dus bijna letterlijk je tentje of caravan in.

Jong en oud zijn van harte welkom op de camping. Campinggasten jonger dan 18 jaar echter alleen onder begeleiding van een volwassene. Natuurlijk gelden op de camping een aantal regels. Bekijk voor alle regels de camping reglement.

Faciliteiten “ Back to Basic”

De volgende faciliteiten worden aangeboden:
* Campingplaatsen voor tenten, caravans en campers;
* Sanitair bestaande uit toiletten en wasbakken;
* Stromend water op een centrale plek;
* Parkeerterrein voor campinggasten;
* Campingbeheer, inclusief toezicht in de nachtelijke uren.

Ontbijt service

Ook dit jaar is er elke ochtend, tegen betaling, een kater ontbijt te reserveren. Geniet van de smoothy bar, vers brood, verse koffie / thee, muesli, gebakken eieren en allerhande beleg. Graag tijdens reserveren aangeven of je hier gebruik van wilt maken, zodat je rustig zonder zorgen kunt opstaan en wij voor je kater zorgen! Let wel op, neem uw eigen bord, beker en bestek mee.

Barbeque

Op vrijdagavond van 17:00 uur tot 20:00 uur wordt er tegen betaling een heerlijke BBQ georganiseerd speciaal voor alle kempinggasten. Je kan de barbecue dus niet bijwonen als je geen kempingbandje hebt. Meld je aan via kemping@tinte.nl. Laat direct weten of er rekening gehouden moet worden met allergieën of voorkeuren (bv. vegetarisch). Je kan je opgeven tot vrijdagochtend 6 juli 09:00 uur. 

Kaartverkoop

Kaarten voor de camping zijn alleen verkrijgbaar ter plaatse op de camping (tussen 12:00 uur en 18:00 uur). Een campingovernachting kan je alleen boeken in combinatie met een geldige toegangskaart voor het Zomerfeest Tinte 2019.

LET OP: Het aantal campingplaatsen is gelimiteerd dus VOL =VOL.

Wil je verzekerd zijn van een plekje? Je kan vooraf een plekje op de camping reserveren door een mail te sturen naar kemping@tinte.nl  Dan wordt er contact met je opgenomen zodat je verzekerd bent van een plekje. Inchecken op de Kemping kan tussen 12.00 en 18.00.

Prijzen

Camping per nacht €6,- per persoon
Camping passe partout €20,- per persoon
Parkeren €5,- per auto

Inchecken

De camping is geopend vanaf woensdag 3 juli vanaf 17:00 uur tot zondag 7 juli 12:00 uur. Na het registreren en het tonen van een geldig legitimatiebewijs en geldige toegangskaarten voor het zomerfeest wordt toegang tot het campingterrein gegeven.

Er is gelegenheid om je auto te parkeren op het parkeerterrein op de camping, tegen betaling. Inchecken kan dagelijks tussen 12:00 uur en 18:00 uur.

LET OP: de camping is op de zomerfeestdagen vanaf 18:00 uur niet bereikbaar voor gemotoriseerd verkeer. Na 18:00 uur kan je niet met de auto bij de camping komen. Zorg dus dat je voor 18:00 uur er bent en dat je je zomerfeestkaarten bij je hebt bij het inchecken.

 

Overige informatie

Het idee van de camping is “Back to Basic” en dat we het met elkaar gezellig maken. Verwacht geen luxe! Op de camping is geen campingwinkel. Voor inkopen ben je aangewezen op de omliggende gemeenten. Tijdens de openingsuren van het feestterrein zijn daar in de avond diverse mogelijkheden om te eten.

Er is een centrale plek waar de campinggasten elkaar kunnen ontmoeten en waar activiteiten voor en door de campinggasten worden georganiseerd. Overdag kan je meedoen aan bijvoorbeeld campingspelletjes, yoga of gewoon lekker op de camping hangen. 

Heb je nog vragen over de camping, neem contact op via kemping@tinte.nl 

Kemping Tinte - sfeerimpressie