KEMPING TINTE

de reünie

Eindelijk mogen we elkaar weer ontmoeten op Tintation Weiland!! Ervaar (opnieuw) het ultieme feestgevoel en combineer het Zomerfeest Tinte 2022 met een verblijf op KEMPING TINTE, schuin tegenover het feestterrein. Jong en oud, bekend of nieuw? Iedereen is van harte welkom om op de kemping te verblijven. Gasten onder de 18 jaar echter alleen onder begeleiding van een volwassene. Natuurlijk gelden op de kemping een aantal regels. Bezoekers zijn welkom van 10 tot 20 uur. Bekijk voor alle regels het kemping reglement.

Openingstijden Kemping

Woensdag 6 juli vanaf 12:00 uur tot zondag 10 juli 12:00 uur

Inchecken

Inchecken kan dagelijks tussen 12:00 uur en 18:00 uur.

Bereikbaarheid

De kemping is op de zomerfeestdagen vanaf 18:00 tot 03:00 uur niet bereikbaar voor gemotoriseerd verkeer. Na 18:00 uur kan je dus niet meer met de auto bij de kemping komen.

Faciliteiten “ Back to Basic”

» kempingplaatsen voor tenten, caravans en campers.
» Sanitair bestaande uit toiletten en wasbakken.
» Stromend water op een centrale plek.
» Parkeerterrein (tegen betaling) voor kempinggasten.
» kempingbeheer, inclusief toezicht in de nachtelijke uren.

Ontbijtservice

Elke ochtend kun je tegen betaling gebruik maken van een heerlijk katerontbijt met o.a. eieren met spek, vers fruit, verse broodjes, koffie & thee en allerhande beleg.

Graag bij het aanmelden al aangeven of je hier gebruik van wilt maken vanwege inkoop.

Let wel op, neem je eigen bord, beker en bestek mee.

Barbeque

Op vrijdagavond is vanaf 17:00 uur, tegen betaling, een heerlijke bbq speciaal voor de Kempinggasten. Graag bij de receptie op de kemping of tijdens het aanmelden aangeven of je hiervan gebruik wilt maken. Mocht je later beslissen om mee te willen doen met de BBQ, dan kun je uiterlijk tot vrijdagochtend 08:00 uur je aanmelden.

Overnachten op de kemping

Een kempingovernachting kan je uitsluitend boeken in combinatie met een geldige toegangskaart voor het Zomerfeest Tinte 2022.


LET OP: Het aantal kempingplaatsen is gelimiteerd dus VOL =VOL.

Er is een centrale plek waar de kempinggasten elkaar kunnen ontmoeten en waar activiteiten voor en door de kempinggasten worden georganiseerd. Overdag kan je meedoen aan bijvoorbeeld kempingspelletjes, yoga, gewoon lekker op de kemping hangen of de omgeving verkennen.

Na het feest is de Kemping dé manier bij uitstek om nog even na te genieten van het zomerfeest. Wanneer het weer het toelaat is er een kampvuur na het feest. Om na te praten en misschien dat er akoestisch muziek wordt gemaakt. Dit is exclusief voor kempinggasten. Uiteraard houden we hierbij rekening met degenen die willen slapen en alles in overeenstemming met de dan geldende regels.

Het idee van de kemping is “Back to Basic” en dat we het met elkaar gezellig maken. Verwacht geen luxe.
Er is geen kempingwinkel. Voor inkopen ben je aangewezen op de omliggende gemeenten. Tijdens de openingsuren van het feestterrein zijn aldaar in de avond en op zaterdagmiddag diverse mogelijkheden om te eten.

Shopping Basket