KEMPING TINTE

Ervaar het ultieme feestgevoel en combineer het Zomerfeest Tinte 2019 met een verblijf op de kemping schuin tegenover het feestterrein. Vanaf het feestterrein rol je dus bijna letterlijk je tentje of caravan in. Jong en oud zijn van harte welkom op de kemping. Gasten onder de 18 jaar echter alleen onder begeleiding van een volwassene. Natuurlijk gelden op de kemping een aantal regels. Bekijk voor alle regels het kemping regelement.

Openingstijden Kemping

woensdag 3 juli vanaf 12:00 uur tot zondag 7 juli 12:00 uur

Inchecken

Inchecken kan dagelijks tussen 12:00 uur en 18:00 uur.

Bereikbaarheid

De kemping is op de zomerfeestdagen vanaf 18:00 tot 03:00 uur niet bereikbaar voor gemotoriseerd verkeer. Na 18:00 uur kan je dus niet meer met de auto bij de kemping komen.

Kemping burgemeester

Jack Kerklaan is aanwezig als burgemeester van de Kemping

Faciliteiten “ Back to Basic”

» kempingplaatsen voor tenten, caravans en campers.

» Sanitair bestaande uit toiletten en wasbakken.

» Stromend water op een centrale plek.

» Parkeerterrein voor kempinggasten.

» kempingbeheer, inclusief toezicht in de nachtelijke uren.

Ontbijtservice

Elke ochtend kun je tegen betaling gebruik maken van een heerlijk katerontbijt met o.a. eieren met spek, vers fruit, verse broodjes, koffie & thee en allerhande beleg.

Graag bij het inschrijven aangeven of je hier gebruik van wilt maken vanwege inkoop.

Let wel op, neem je eigen bord, beker en bestek mee.

Barbeque

Op vrijdagavond is vanaf 17:00 uur, tegen betaling, een heerlijke bbq speciaal voor de Kempinggasten. Graag bij de receptie op de kemping of tijdens het aanmelden aangeven of je hiervan gebruik wilt maken. Tevens kun je op het aanmeldformulier speciale wensen aangeven. Mocht je later beslissen om mee te willen doen, dan kun je uiterlijk tot vrijdagochtend 08:00 uur.

Overnachten op de kemping

Een kempingovernachting kan je alleen boeken in combinatie met een geldige toegangskaart voor het Zomerfeest Tinte 2019.

LET OP: Het aantal kempingplaatsen is gelimiteerd dus VOL =VOL.

Het idee van de kemping is “Back to Basic” en dat we het met elkaar gezellig maken. Verwacht geen luxe.

Op de kemping is geen kempingwinkel. Voor inkopen ben je aangewezen op de omliggende gemeenten. Tijdens de openingsuren van het feestterrein zijn daar in de avond diverse mogelijkheden om te eten.

Er is een centrale plek waar de kempinggasten elkaar kunnen ontmoeten en waar activiteiten voor en door de kempinggasten worden georganiseerd. Overdag kan je meedoen aan bijvoorbeeld kempingspelletjes, yoga of gewoon lekker op de kemping hangen.

 

Shopping Basket