Kemping Tinte

KEMPING TINTE 2018

Ervaar het ultieme feestgevoel en combineer het Zomerfeest Tinte 2018 met een verblijf op de camping aan de Lodderlandsedijk, vlakbij (schuin tegenover) het feestterrein. Vanaf het feestterrein rol je dus bijna letterlijk je tentje of caravan in.

Jong en oud zijn van harte welkom op de camping. Campinggasten jonger dan 18 jaar echter alleen onder begeleiding van een volwassene. Natuurlijk gelden op de camping een aantal regels. Deze regels zijn opgenomen in het campingreglement, dat voor iedere campinggast van toepassing is. Het reglement is bedoeld om de orde en veiligheid op het campingterrein te waarborgen. Voor een volledig overzicht van de regels op de camping wordt verwezen naar het camping reglement.

Faciliteiten “ Back to Basic”

De volgende faciliteiten worden aangeboden:
* Campingplaatsen voor tenten, caravans en campers;
* Sanitair bestaande uit toiletten en wasbakken;
* Stromend water op een centrale plek;
* Parkeerterrein voor campinggasten;
* Campingbeheer, inclusief toezicht in de nachtelijke uren.

Ontbijt service
Ook dit jaar is er elke ochtend een kater ontbijt te reserveren. Geniet van de smoothy bar, vers brood, verse koffie / thee, muesli, gebakken eieren, pannenkoeken en allerhande beleg. Graag tijdens reserveren aangeven of je hier gebruik van wilt maken, zodat je rustig zonder zorgen kunt opstaan en wij voor je kater zorgen! Kosten ontbijt service: 6 muntjes per persoon.

Barbeque
Op vrijdagavond van 17:00 uur tot 20:00 uur wordt er een heerlijke BBQ georganiseerd speciaal voor alle kempinggasten. Je kan de barbeque dus niet bijwonen als je geen kempingbandje hebt. Meld je aan via kemping@tinte.nl. Laat direct weten of er rekening gehouden moet worden met allergieën of voorkeuren (vegetarisch). Je kan je opgeven tot vrijdagochtend 6 juli 09:00 uur. Kosten voor de barbeque: 11 muntjes per persoon. 

Kaartverkoop
Kaarten voor de camping zijn alleen verkrijgbaar ter plaatse op de camping (tussen 12:00 uur en 18:00 uur). Een campingovernachting kan je alleen boeken in combinatie met een geldige toegangskaart voor het Zomerfeest Tinte 2018.

LET OP: Het aantal campingplaatsen is gelimiteerd dus VOL =VOL.

Wil je verzekerd zijn van een plekje? Je kan vooraf een plekje op de camping reserveren door een mail te sturen naar kemping@tinte.nl  Dan wordt er contact met je opgenomen zodat je verzekerd bent van een plekje.

Prijzen
Camping per nacht 5 euro per persoon
Parkeren per nacht 3 euro per auto

Inchecken
De camping is geopend vanaf donderdag 5 juli vanaf 12:00 uur tot zondag 8 juli 12:00 uur. Na het registreren en het tonen van een geldig legitimatiebewijs en geldige toegangskaarten voor het zomerfeest wordt toegang tot het campingterrein gegeven.

Er is gelegenheid om je auto te parkeren op het parkeerterrein op de camping, tegen betaling. Inchecken kan dagelijks tussen 12:00 uur en 18:00 uur.

LET OP: de camping is op de zomerfeestdagen vanaf 18:00 uur niet bereikbaar voor gemotoriseerd verkeer. Na 18:00 uur kan je niet met de auto bij de camping komen. Zorg dus dat je voor 18:00 uur er bent en dat je je zomerfeestkaarten bij je hebt bij het inchecken.

Overige informatie
Het idee van de camping is “Back to Basic” en dat we het met elkaar gezellig maken. Verwacht geen luxe! Op de camping is geen campingwinkel. Voor inkopen ben je aangewezen op de omliggende gemeenten. Tijdens de openingsuren van het feestterrein zijn daar in de avond diverse mogelijkheden om te eten.

Er is een centrale plek waar de campinggasten elkaar kunnen ontmoeten en waar activiteiten voor en door de campinggasten worden georganiseerd. Overdag kan je meedoen aan bijvoorbeeld campingspelletjes, yoga of gewoon lekker op de camping hangen. Heb je nog vragen over de camping, neem contact op via kemping@tinte.nl 

Kemping Tinte - sfeerimpressie